Akciók

5 csillagos ragyogás ősszel

50% kedvezménnyel

 

Ionto-Skin Abrasion Arckezelés

Az Ionto-Comed bőrfiatalítás alapelve, hogy a felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkentjük, illetve kényszerítjük a bőrt. A felső bőrrétegek célzott eltávolítása által a bazális rétegben felerősödik a fiatal, működőképes bőrsejtek képzése. Ezek a bőrsejtek felfelé vándorolnak és lépésről lépésre pótolják a károsodott szöveteket. A hámréteg felső részének eltávolítását steril kristályok segítségével végezzük el, és ezáltal megfiatalítjuk bőrét. Az Abrasion kezelés után Ionto Proline Cellulose Mask-kal nyugtatjuk és hidratáljuk bőrét az egyenletes bőrfelszín érdekében. A cseresznyevirág kivonatot mesoterapia segítségével juttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe.

 

Étcsokis Testpakolás

A legújabb tudományos vizsgálatok eredménye szerint a kakaó antioxidáns tulajdonságának köszönhetően kedvező hatással van az egészségre, mivel az antioxidánsok megvédik a szervezetet az oxidációs sejtkárosodásoktól. A kakaópakolás revitalizál, aktivizálja a zsírbontást, hidratálja a bőrt és biztosítja az ásványi anyag utánpótlást. A kezelés során endorfin termelődik, melynek köszönhetően a vendég felszabadult, boldog, kipihent és elégedett lesz.

Pedikűr vagy Manikűr lakkozással

A gépi pedikűr hatására a láb bőre megfiatalodik, a keringés fokozódik, a járás ruganyos, könnyed és fitt lesz. Manikűrözés során a kéz bőrét és a körmöket ápoljuk, varázsoljuk széppé. Lakkozással zárjuk a kezelést, amely akár hétköznapi vagy alkalmi jelleggel ápol és dekorál.

39 400 Ft helyett 19 400 Ft
Az akció 2017.12.30.-ig vehető igénybe. 

Ezt nem lehet kihagyni!

Engedje meg, hogy most mi gondoskodjunk kényelméről és egy kis nyugalmat csempésszünk a hétköznapok forgatagába! Mindenki számára fontos az egészség, melynek alapja a testi-lelki jól lét. A test a lélek otthona. Ha megfelelően bánik a testével, lelke szárnyalni fog és egész lénye szépséget, üdeséget sugároz. Ez a figyelem az a befektetés, melynek garantált eredménye a kiegyensúlyozott élet.

Minden pénteken
20% kedvezményt biztosítunk testmasszázsainkra!

Az akció 2017.12.15-ig vehető igénybe.

Férfi hajvágás 2500 Ft-ért
egész novemberben? 
😱  
IGEN! 
😉

 

Nincs más dolgod csak időpontot egyeztetni!👇

  06-26-36-29-29

Share This