Akciók

 

Próbálja ki akciós “NYÁRI RAGYOGÁS” csomagunkat szeptember 30-ig!

Az akciós csomag tartalma:

☀️ Manikűr + Pedikűr + Shellac
☀️ Skeyndor Power C arckezelés

50% kedvezménnyel, 36 200 Ft helyett 18 100 Ft!!!

5 csillagos ragyogás ősszel

50% kedvezménnyel

Ionto-Skin Abrasion Arckezelés

Az Ionto-Comed bőrfiatalítás alapelve, hogy a felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkentjük, illetve kényszerítjük a bőrt. A felső bőrrétegek célzott eltávolítása által a bazális rétegben felerősödik a fiatal, működőképes bőrsejtek képzése. Ezek a bőrsejtek felfelé vándorolnak és lépésről lépésre pótolják a károsodott szöveteket. A hámréteg felső részének eltávolítását steril kristályok segítségével végezzük el, és ezáltal megfiatalítjuk bőrét. Az Abrasion kezelés után Ionto Proline Cellulose Mask-kal nyugtatjuk és hidratáljuk bőrét az egyenletes bőrfelszín érdekében. A cseresznyevirág kivonatot mesoterapia segítségével juttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe.

Étcsokis Testpakolás

A legújabb tudományos vizsgálatok eredménye szerint a kakaó antioxidáns tulajdonságának köszönhetően kedvező hatással van az egészségre, mivel az antioxidánsok megvédik a szervezetet az oxidációs sejtkárosodásoktól. A kakaópakolás revitalizál, aktivizálja a zsírbontást, hidratálja a bőrt és biztosítja az ásványi anyag utánpótlást. A kezelés során endorfin termelődik, melynek köszönhetően a vendég felszabadult, boldog, kipihent és elégedett lesz.

Pedikűr vagy Manikűr lakkozással

A gépi pedikűr hatására a láb bőre megfiatalodik, a keringés fokozódik, a járás ruganyos, könnyed és fitt lesz. Manikűrözés során a kéz bőrét és a körmöket ápoljuk, varázsoljuk széppé. Lakkozással zárjuk a kezelést, amely akár hétköznapi vagy alkalmi jelleggel ápol és dekorál.

 

39 400 Ft helyett 19 400 Ft
Az akció 2017.12.30.-ig vehető igénybe.