Arckezelések Uraknak

SKEYNDOR – A bőrfiatalítás specialistája

A bőrápolás és mindaz, ami a szépség megőrzését jelenti korunkban, állandó kihívások elé állítja szépségszalonunkat. A SKEYNDOR egy professzionális kozmetikai cég, mely célja : a legjobb minőséget nyújtani, és úttörő jellegű tudományos kutatómunka során megtalálni a leghatékonyabb kozmetikai alapanyagokat. A SKEYNDOR állandó újításaival folyamatosan kész megfelelni a szépségipar változó igényeinek.

A SKEYNDOR választéka a következő termékcsaládokból áll:

-Normalizálás
-Megelőzés
-Bőrfiatalítás
-Regenerálás

Urak

ARCMASSZÁZS FÉRFIAKNAK

Arc-, nyak-, dekoltázs tisztítását és az elhalt hámsejtek eltávolítását követően bőrfiatalító 30′ perces masszázzsal frissítjük, regeneráljuk bőrét. A kezelést nappali kérmmel zárjuk le.

Kezelési idő: 40 perc 10.800 Ft

CLEAR BALANCE Arckezelés

Speciálisan az akne kialakulásának okait kezelik.

A Clear Balance két különféle kezelést kínál mindkét problémás terület szakszerű kezelésére:

  • Normalizáló kezelés, mely megelőzi az akne alaptüneteinek elterjedését (nem gyulladásos folyamatok esetén).
  • Egyszeri, azonnali hatású beavatkozást jelentő kezelés, amely megakadályozza a sebek elterjedését (gyulladásos tünetek esetén).

A Clear Balance termékek nem okoznak komedó képződést, zsiradék és olajmentes formulájuk tökéletesen illeszkedik a zsíros bőr igényeihez, alkalmazásuk során sem csillogó, fénylő arcbőrt, sem zsíros érzetet nem hagynak maguk után.

Kezelési idő: 90 perc 14.900 Ft

INTENZÍV HIDRATÁLÁS

Ideális kezelés a rendkívüli környezeti hatásoknak kitett bőr számára.

Mélyhidratáló kezelés, aktív taurin tartalma szabályozza a sejtek vízleadását, és megakadályozza a bőr hirtelen vízveszteségét. Szerves szilíciumot, C vitamint és termálvizet tartalmaz, melyek visszaállítják és megtartják a bőr természetes PH értékét.

Kezelési idő: 90 perc 19.500 Ft

EXPRESS ENERGIA – energetizáló arckezelés

Ideális kezelés a stressz hatásnak kitett, fáradt bőr számára.

Egy kezelés, mely energiával tölti fel a bőrt. Szibériai ginzenget tartalmaz, mely hatóanyag stabilizálja a sejtek anyagcseréjét és aktiválja az immunrendszert, fokozza a bőr ellenállóképességét a stressz és a káros környezeti hatások ellen.Enyhíti a fáradtság nyomait, lassítja a bőr öregedését. 10-es faktorú fényvédővel. Egyéb aktív hatóanyagok: szerves szilícium, C vitamin, termálvíz, sejtenergizáló kivonat.

Kezelési idő: 90 perc 19.500 Ft

A kezelések időtartama csak tájékoztató jellegű, egyénenként változhat!