Kéz- és lábápolás

KLASSZIKUS MANIKŰR

Manikűrözés során a kéz bőrét és a körmöket ápoljuk, varázsoljuk széppé. Csiszológépet alkalmazva ásványi anyagból készült frézerekkel távolítjuk el a körömágy elszarusodott bőrét, reszeljük a körmöket formára. Manikűrözéshez mobil készüléket használunk, mely kis helyet foglal, alacsony fordulatszámú, csendes működésű.

Kezelési idő: 45 perc 2.900 Ft
+ lakozás +1.500 Ft

 

MANIKŰR DELUXE

Kényeztető kezelés során peelinggel távolítjuk el az elhalt hámsejteket, klasszikus manikűrrel folytatjuk, majd ezt egy kézmasszázzsal követi egy tápláló, hidratáló kézkrémmel. A kezelést egy pakolással fejezzük be. Körömlakkozással, körömdíszítéssel zárjuk a kezelést, amely akár hétköznapi, akár alkalmi jelleggel ápol és dekorál.

Kezelési idő: 50 perc 6.500 Ft

 

JAPÁN MANIKŰR

A japán manikűr a körömlemez méhviaszos ápolása. Alkalmazhatjuk töredezésre hajlamos körmöknél, mert ez az eljárás erősíti az elgyengült körmöket. A körömlemez finom bolyhozását követően a méhviasz alapú anyagot szarvasbőr polírozóval a körömbe polírozzuk. Ettől rendkívül magas fényű lesz a köröm, használatával, erős, egészséges körmök nőnek.

Kezelési idő: 50 perc 4.900 Ft

 

PARAFFINOS KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÁS

A hideg évszakokban paraffinos ápolással kombináljuk kezeléseinket. A paraffinos kezelést a bőr radírozásával és ápolókrémmel való bemasszírozásával készítjük elő. Ezután a folyékony paraffinba mártjuk a kezelt végtagot, fóliát majd frottír kesztyűt vagy lábzsákot húzunk rá. 30 perc elteltével a kesztyűt, ill. lábzsákot a megszilárdult paraffinnal együtt eltávolítjuk.

Kezelési idő: 30 perc 2.400-3.000 Ft

 

KOMBINÁLT PEDIKŰR

Első lépésként alkalmazzuk egy spa lábfürdővel kényeztetjük a vendéget. Az áztatáshoz bőrkeményedést puhító készítményt, illóolajat használunk. A bőr kihűlésének megakadályozására jó szolgálatot tesz a melegítő készülékben felmelegített törülköző. A bőrkeményedések eltávolításával folytatódik a kezelés, amit nedves dentál-technikás lábápoló készülékkel lehet leghatékonyabban elvégezni. A pedikűrtechnológia csúcsát jelentő készülék halk, minimális rezgéssel működik, a finom és jól adagolható vízpermet optimálisan hűti a munkaterületet, így a kezelés fájdalommentes és higiénikus. A vízpermet megköti a lecsiszolt bőrrészecskék szálló porát és fertőtleníti a kezelt felületet.A körmök formázása és alakítása után egy kényeztető lábmasszázs következik.

Kezelési idő: 60 perc 6.500 Ft
+ lakozással 75 perc 7.500 Ft

 

CUKORBETEGEK LÁBÁPOLÁSA

Minden nyolcadik cukorbeteg találkozik a diabéteszes láb problémájával. Diabétesz esetén a magas vércukorszint egyik következménye, hogy a bőr elvékonyodik, szőrtelenné, sérülékennyé és szárazzá válik, a talp nyomáspontjain bőrkeményedések jelentkezhetnek, fertőzésre hajlamos lesz. Első fertőzésként általában lábgombásodás jelenik meg. A legkisebb felfedezett sebbel, sérüléssel is mindig szakembert kell felkeresni. A lábat speciális, szín- és illatanyag nélküli bőrpuhító krémmel kell kezeljük.

Kezelési idő: 60 perc 6.500 Ft

 

PEDIKŰR DELUXE – Wellness lábápolás

A wellness lábápolás során a gépi pedikűrt különböző masszázstechnikákkal gazdagítjuk, melyekkel igazán kellemessé tehetők a láb higiénés programok.

Lávaköves lábmasszázs: a perui indiánok ősi módszere, mely meghódította a lábápolást. A köveket hűvös, tiszta perui folyó vize alakította megfelelő formára. A masszázsfogások meleg kövekkel energiát közvetítenek, a kézi simogatással vetekszenek.

Gőzfürdős lábmasszázs: a meleg gőzben végzett masszázs során a bőr keringése fokozódik, pórusai kitágulnak, együttes hatásuk következtében megnő a hatóanyag felvevő képessége, s a láb puhább, ápoltabb, kellemesebb benyomást nyújt.

Podosan lábmasszázs: reflexzónás masszázskészülék + Podosan lábzsák. A készülék speciális rezgéseket bocsát ki, mely a talp reflex zónáit masszírozza, így fejti ki ellazító, nyugtató hatását az idegrendszerre, valamint serkentő hatását a vérkeringésre. A lábakat a krémmel átitatott Podosan lábzsákba csomagolva, a bőrápoló hatóanyagokat mélyen a bőrbe juttatja, ezáltal lassítja az elszarusodási folyamatot. E 20 perces lábmasszázs a wellness jegyében minden vendég megelégedését elnyeri.

Körömlakkozással, körömdíszítéssel zárjuk a kezelést, amely akár hétköznapi, akár alkalmi jelleggel ápol és dekorál.

Kezelési idő lakkozással: 75 perc 9.500 Ft

 

Manikűr + GEL LACK

Az Essie- és Shellac Gel specialitása, hogy különleges hangsúlyt fektet a körmök egészségére, még a lakk eltávolítása után is. A maximális védelmet a gélek egyedi keratinos ápolási technológiája biztosítja, az alkalmazási folyamat mindegyik lépésében. Emellett B5 provitamin és E-vitamin segítségével garantálja a körömvégek hidratáltságát és erősségét. 14 napig tartós és ugyanolyan fényes végig mint az első nap. Reszelés nélkül, leoldással eltávolítható.

5.500 Ft

A kezelések időtartama csak tájékoztató jellegű, egyénenként változhat!

További szolgáltatásainkat keresse az árlistánkban