Kúrajellegű gépi arckezelések

SKEYNDOR – A bőrfiatalítás specialistája

 

A bőrápolás és mindaz, ami a szépség megőrzését jelenti korunkban, állandó kihívások elé állítja szépségszalonunkat. A SKEYNDOR egy professzionális kozmetikai cég, mely célja : a legjobb minőséget nyújtani, és úttörő jellegű tudományos kutatómunka során megtalálni a leghatékonyabb kozmetikai alapanyagokat. A SKEYNDOR állandó újításaival folyamatosan kész megfelelni a szépségipar változó igényeinek.
A SKEYNDOR választéka a következő termékcsaládokból áll:

-Normalizálás
-Megelőzés
-Bőrfiatalítás
-Regenerálás

Kúrajellegű gépi arckezelések

IONTO-LIFT RF 1 alkalom 19.000 Ft
Rádiófrekvenciás kezelés nyirokmasszázzsal kombinálva 5 alkalom 85.500 Ft
10 alkalom 152.000 Ft

Sugárzóan fiatalos bőr rádiófrekvencia segítségével…

…azonnali eredmény hosszú távú hatással

Bőrünknek egy kollagén- és elasztin rostokból álló hálózat ad szilárdságot, struktúrát és rugalmasságot. Ezeket a rostokat a kötőszövetben található sejtek, a fibroblasztok állítják elő. A növekvő életkorral a fibroblasztok aktivitása csökken, a kollagén- és elasztin rostok megnyúlnak. Ennek következtében a bőr veszít feszességéből és kontúrjából.

Az rádióhullámú energia egészen célzottan a kollagén rostokat melegíti fel. A célzott hőleadás következménye a kollagén rostok összehúzódása, és ezáltal a kötőszövet megszilárdulása. Emellett a kezelésnek fibroblaszt-stimuláló hatása van, amely a kollagén produkció élénküléséhez vezethet.

Ezen hatások kombinációja a kollagén- és elasztin rostokból álló hálózat érezhető újrarendeződését eredményezi. Ezáltal a bőr azonnal láthatóan stabilabbá és feszesebbé válik. A megsokszorozott kollagén-produkció révén az azonnali hatáson túl hosszútávon is a bőrkép látható és érezhető javulása érhető el.

A célzottan a mélyebb bőrrétegekben ható hő a sejtanyagcsere aktiválása mellett a vérkeringést is serkenti. Közvetlenül az RF-kezelést követően egy nyirokmasszázst alkalmazunk IONTO-SKIN® Regulatorral. Az ellazulás mellett így a szövetek optimális oxigén- és tápanyagellátását érhetjük el.

Az IONTO-LIFT® RF segítségével kiváló eredmények érhetők el az arc, a nyak és a dekoltázs területén, illetve a felkar kezelésében, többek között az alábbi esetekben:

  • arcformálás
  • toka kezelése
  • megereszkedett arcbőr kezelése
  • petyhüdt felkar kezelése
  • vérellátás fokozása.
IONTO-SKIN ABRASION 1 alkalom 12.500 Ft
5 alkalom 56.300 Ft

Az IONTO-COMED borfiatalítás alapelve, hogy a felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkentjük, illetve kényszerítjük a bort. A felső bőrrétegek célzott eltávolítása által a bazális rétegben felerősödik a fiatal, működőképes bőrsejtek képzése. Ezek a bőrsejtek felfelé vándorolnak és lépésről lépésre pótolják a károsodott szöveteket. A hámréteg felső részének eltávolítását steril koridon kristályok segítségével végezzük el, és ezáltal megfiatalítjuk bőrét. A bőr lecsiszolása után bőrazonos és bőraktív hatóanyagokkal tápláljuk, hidratáljuk a bort. Az így bevitt hatóanyagok, vitaminok hatására fiatalos, üde és bársonyos bor képződik. A speciális termékek amelyek a kezelés során bevetésre kerülnek, a mikrodermabrázióval egyeztetik össze, így a bőrt irányítottan kezelik. Alkalmazható durva, sérült bőrfelületen, különösen aknés, heges bőrökön, műtéti és égési hegek, valamint pigmentfoltok halványítására, terhességi csíkok finomítására, ráncos és tágpórusú bőrök kezelésére.

Kezelési idő: 60 perc

SKIN-REGULATOR nyirokmasszázs 1 alkalom 7.000 Ft
Salaktalanító és regeneráló kezelés 5 alkalom 31.500 Ft

Nyirokmasszázs kezelés, mely vibráló, pumpáló effektust képez mélyen a kötőszövetben. Összetett hatása során a kötőszövetben a sejtanyagcsere aktivizálása és a nyirokáramlás normalizálása, az izomzat erősítése, az idegek és véredények salaktalanítása és relaxálása, az epidermisz hatóanyag-felvétele fokozódik. A kezelés lazít, nyugtat, harmonizál.

Kezelési idő: 40 perc

IONTO-SONO LDM 1 alkalom 12.000 Ft
Egyszeri hidroabrasion kezeléssel 5 alkalom 54.000 Ft
Egyszeri abrasion kezeléssel 10 alkalom 99.000 Ft

Az IONTO-SONO LDM egy speciális technológia = lokális dinamikus mikromasszázs, mely különböző és gyorsan váltakozó frekvenciák alkalmazására épül, így egyszerre a bőr több rétegére hat. E technológia kiválóan alkalmazható bőrfeszesítésre, bőrfiatalításra, a kötőszövet stimulációjára, cellulit és striák kezelésére, aknék és hegek gyógyítására.

Professzionális felhasználás
Az LDM technológia hatékony kezelési módszer a ráncok ellen. A professzionális ránckezelés hatóideje 40 perc, amit a frekvenciák dinamikus változása tesz lehetővé. Egy kúra 8-10 kezelésből áll, heti kétszeri alkalmazással. Az IONTO-SONO LDM a kozmetikusok eszköztárának jelenlegi leghatékonyabb berendezése.

Prevenció
A magasabb frekvenciájú ultrahang hullámok az LDM technológia alkalmazásával felerősítve elősegítik a jobb vízeloszlást, serkentik a kollagén- és elasztintermelést, megváltoztatják a kötőszövetben a térhálós kötéseket.
Az LDM technológia rendelkezik továbbá jó néhány sejtekre kifejtett hatással, mint a sejtosztódás stimulációja, a proteinszintézis elősegítése, a membránszerkezetek módosítása, funkcióinak és áteresztőképességének megváltoztatása.
Egyes eredmények, mint pl. a bőrfeszesség fokozása már az első kezelést követően megfigyelhető.

Kezelési idő: 60 perc

IONTO-MESOphorese
Arc 1 alkalom 19.500 Ft
5 alkalom 87.750 Ft
Arc, nyak és dekoltázs 1 alkalom 24.500 Ft
5 alkalom 110.000 Ft

A ránctalanításra alkalmazott eljárás elősegíti a kollagén és elasztin képződést, hidratálja és tonizálja a bőrt (szem és száj körül, homlok, arc, nyak és dekoltázs). A bőr alá juttatott magas koncentrációjú aktív hatóanyag nemcsak táplálja a bőrt, de méregtelenít, nyugtató és regeneráló hatása is van. Serkenti az immunrendszert és gyulladáscsökkentő.

MESOLIFT – Újraépíti az arc kontúrját, csökkenti az arc feszültségét és a mimikai ráncokat. Fokozza a kötőszöveti rostok sejtképződését, a természetes kollagén képződést és ránctalanító hatású. Cukortartalma révén kondicionálja a bőr lipidjeit, és azonnali feszesítő hatást fejt ki.

MESOFILLER – Stimulálja az öregedési folyamat miatt meggyengült működésű sejteket. Bőrfiatalító hatású. Fokozza a bőr rostjainak elasztin tartalmát és a kollagén szintet. Lassítja a bőr öregedési folyamatát.

MESOBRIGHT – Véd a szabad gyökök ellen. Antioxidáns hatású. Halványító hatású.

Két lépésben a sikerhez

1. Egy precízen kialakított tűpárna gyengéden és kíméletesen, egyenletes mélységgel hatol át a bőr gátján. Az egyszer használatos, steril tűpárna rugalmasan alkalmazkodik az arcformához. A 18 apró tűhegy finoman megnyitja a bőrgátat.
2 Az Iontoforézis révén a vérellátás és az anyagok felszívódása fokozódik. Így lehetséges, hogy már egyszeri kezelés után is meggyőző hatások mutatkozzanak. A bevitt anyagok egy része elraktározódik a bőr alatt, és így hosszabb időn keresztül is kifejtik hatásukat.

A kezelések időtartama csak tájékoztató jellegű, egyénenként változhat!