Kúrajellegű

SKEYNDOR – A bőrfiatalítás specialistája

A bőrápolás és mindaz, ami a szépség megőrzését jelenti korunkban, állandó kihívások elé állítja szépségszalonunkat.A SKEYNDOR egy professzionális kozmetikai cég, mely célja : a legjobb minőséget nyújtani, és úttörő jellegű tudományos kutatómunka során megtalálni a leghatékonyabb kozmetikai alapanyagokat. A SKEYNDOR állandó újításaival folyamatosan kész megfelelni a szépségipar változó igényeinek.

A SKEYNDOR választéka a következő termékcsaládokból áll:

-Normalizálás
-Megelőzés
-Bőrfiatalítás
-Regenerálás

Kúrajellegű arckezelések

CORRECTIVE Arckezelés 1 alkalom 24.500 Ft
4 alkalom 88.200 Ft

Arckezelés a szarkalábak és mimikai ráncok azonnali feltöltésére. Ráncfeltöltő és izomlazító aktív összetevők hatékony kombinációjával

A világszerte alkalmazott orvosi-esztétikai kezelések által inspirált, újonnan megalkotott Corrective kozmetikai termékek csökkentik az izomfeszülést, növelik a bőr volumenét, és feltöltik a mély ráncokat. Fokozzák a sejtek újraépülését, stimulálják a bőrszövet megújulását, ezáltal megfiatalítják az arcbőrt.

ETERNAL ŐSSEJTES Arckezelés 1 alkalom 24.500 Ft
4 alkalom 88.200 Ft

Extra hatékony bőrfiatalító kezelés növényi eredetű őssejtek felhasználásával. Ezek táplálják és revitalizálják a bőr alatti szöveteket. Hosszan tartó öregedésgátlást biztosítanak.

TIMELESS PRODIGY – az időtlen csoda 1 alkalom 35.000 Ft
4 alkalom 126.000 Ft

Ötlépcsős kezelés a vendég összes érzékszervére hat, és biztosítja számára a luxus kényeztetést és a maximálisan jó közérzetet.
Luxus az arcápolásban és tudományos hatékonyság: e kettő kombinációja hozta létre ezt a bámulatos eredményeket felmutató, globális öregedésgátló termékcsaládot, amely 25 féle tudományosan kiválasztott, magas koncentrációjú aktív hatóanyagot tartalmaz a bőr öregedési folyamatainak lecsökkentése érdekében.

GLOBAL LIFT [ProGEN-in] – anti-gravitációs ránctalanító kezelés 1 alkalom 28.500 Ft
4 alkalom 102.600 Ft

Újgenerációs kezelés, mely feszesítő hatása révén helyreállítja az arc és a nyak kontúrját. Az átfogó bőrfiatalító kezelés, mely teljes arcmegújító hatást fejt ki, azaz visszaállítja az állkapocs környéki arckontúrt, és érett bőr esetén csökkenti az áll alatti zsírszövetek vastagságát. A kezelés célja volt, hogy csökkentse a bőr progerin szintjét, azt az indexet, ami a sejtek idő előtti elöregedését mutatja.

DERMA PEEL PRO Arckezelés 1 alkalom 24.500 Ft
6 alkalom 132.300 Ft

Típusai:
– BRIGHTENING PEEL: A pigmentfoltok eltávolítása – többlépcsős kezelés a világosabb, ragyogó bőrért.
– TIMELESS PEEL: Ránctalanító, hámlasztó kezelés.

A BŐR MINDEN RÉTEGÉT ÉRINTŐ, EGYMÁSRA ÉPÜLŐ PEELING TECHNOLÓGIA
Kezelési fázisok: előkészítés – hámlasztás – utókezelés
A DermaPeel Pro egy ötlépcsős, egymásra épülő hámlasztási technológia, mely a bőr valamennyi rétegét érinti, és amelynek során a tökéletes eredmény elérése céljából nagytöménységű AHA savakkal történik az epidermisz peelingje.

A kezelések időtartama csak tájékoztató jellegű, egyénenként változhat!