Testkontúr kezelések

IONTO-LIFT RF

IONTO-LIFT RF 1 alkalom 25.000 Ft
Rádiófrekvenciás kezelés nyirokmasszázzsal kombinálva 5 alkalom 112.500 Ft
10 alkalom 200.000 Ft

A problémás területek feszesítése és a zsíreloszlási zavarok szabályozása

A kollagénszintézis serkentésén kívül az RF-energia a problémás területek feszesítéséhez és a test zsíreloszlási zavarainak szabályozásához használható a legjobb eredményekkel. Az RF-energia pozitív hatással van a zsírsejtekre: az erős felmelegedés révén a sejtek anyagcseréje felélénkül, a zsírsejtek összezsugorodnak. A magas hőmérséklet a szövet mélyében fejti ki hatását, elősegítve a zsírsavak kiválasztását a zsírsejtekből. A zsírsavak, salakanyagok és mérgek a nyirokrendszeren keresztül szállítódnak el. A fent leírt kollagénszintézissel, a kollagén- és elasztinhálózat újrastrukturálásával összhangban mérhető térfogatcsökkenés, illetve a bőr domborzatának javulása tapasztalható.

Hosszú távú hatás azonnali eredménnyel

A megnövekedett feszesség és a bőrfelszín struktúrájának javulása azonnali, látható eredmények. Az anyagcsere-folyamatok élénkülése a kezelés után még több napig is eltart, mely így hosszabb, folyamatos hatást biztosít.

A célzottan a mélyebb bőrrétegekben ható hő a sejtanyagcsere aktiválása mellett a vérkeringést is serkenti. Közvetlenül az RF-kezelést követően nyirokmasszázst alkalmazunk IONTO-SKIN® Regulatorral. Az ellazulás mellett így a szövetek optimális oxigén- és tápanyagellátását érhetjük el.

Az IONTO-LIFT® RF hatékony lehetőséget nyújt a testkezelés alábbi területein:

 • cellulit-kezelés
 • zsírödéma („lovaglónadrág”) kezelése
 • csípő, has, hát kezelése, illetve:
 • a petyhüdt bőrrészek kezelése terhesség, diéta vagy zsírleszívás után.
 • stria kezelés

IONTO-SONO LDM

IONTO-SONO LDM 1 alkalom 15.000 Ft
Ultrahangos zsírbontás és cellulit kezelés 5 alkalom 67.500 Ft
Egyszeri Spa algás bőrradírral 10 alkalom 127.500 Ft

Az IONTO-SONO LDM egy speciális technológia = lokális dinamikus mikromasszázs, mely különböző és gyorsan váltakozó frekvenciák alkalmazására épül, így egyszerre a bőr több rétegére hat. Egyes eredmények, mint pl. a bőrfeszesség fokozása, a ráncok enyhülése stb. már az első kezelést követően megfigyelhetőek. Hosszan fennmaradó hatások eléréséhez egy kúrára van szükség. Ezek a kezelések a bőr állapotának jelentős és hosszú időn át fennmaradó javulását eredményezik, amely még hónapokkal a kezelés időszakát követően is tovább javul. E technológia kiválóan alkalmazható bőrfeszesítésre, bőrfiatalításra, a kötőszövet stimulációjára, cellulit és striák kezelésére, aknék és hegek gyógyítására.

Kezelési idő: 60 perc

VÁKUUMOS CELLULIT KEZELÉS

VÁKUUMOS CELLULIT KEZELÉS 1 alkalom 10.000 Ft
Cellulit és testkontúr kezelés 5 alkalom 45.000 Ft
10 alkalom 85.000 Ft

A köpölyözés már kb. 3000 éve ismert eljárás, melynek célja főképpen a salakanyagok eltávolítása, az áthangolás, az új egyensúly kialakítása. Ez a speciális ingerterápia ún. vákuumos harangocskák segítségével végezhető el, melyeket a test különböző pontjaira helyezünk rá. Kiválóan alkalmazható fájdalomcsillapítás, izomduzzanatok csökkentése, bőr- és kötőszövet keringési zavara esetén. Hippokratész szerint: szabaddá teszi az energia-pályákat, elvezeti a mérgező energiákat, a rossz vért, a salakanyagot, a gonosz szeleket, serkenti a vérképzőrendszert, helyreállítja a ying-yang egyensúlyt a szervezetben.

Kezelési idő: 60 perc

NYIROKMASSZÁZS KEZELÉS

NYIROKMASSZÁZS KEZELÉS 1 alkalom 10.000 Ft
Salaktalanító kezelés 5 alkalom 45.000 Ft
10 alkalom 85.000 Ft

A Skin-Regulator készülékkel végzett masszázs hatására a teljes test masszírozásával a felgyűlt salakanyag és méreganyag eltávozik a szervezetből. Ez a típusú masszázs stimulálja a fáradt nyirokrendszert és segít a méreganyagok távozásában. A keringés javításával segít az ödéma csökkentésében, a „fáradt láb” jelenség kiküszöbölésében, a feszült izmok ellazításában és a narancsbőr eltüntetésében. A kezelés célja, hogy a folyékonnyá vált zsírszemcsék a nyirokrendszeren keresztül távozzanak.

Kezelési idő: 60 perc

TESTTEKERCSELÉS

TESTTEKERCSELÉS 1 alkalom 6.500 Ft
Cellulitkezelés, testsúlycsökkentés, alakformálás 5 alkalom 27.500 Ft
10 alkalom 51.500 Ft

A BODY WRAPPING speciális testtekercselési módszer, amellyel jó eredményeket lehet elérni az alakformálás és cellulit területén egyaránt. Melegterápiás eljárás, amellyel szaunahatást érünk el, így a szervezetünk a test lehűtésére kalóriát éget el, melyet a zsírszövetekből nyer (ha alacsony vércukor szinttel érkezel). A kezelés során a vendéget térdtől mellig egy magas hatóanyag-tartalmú, zsírégető krémmel vagy zselével bekenjük. Bokától mellig speciális fóliát tekercselünk fel, amely kompressziós hatást eredményez, amivel a lágy zsírszövetet tömörítjük. A vendég 45 percet pihen a hőpaplan alatt. Mindez fokozott nyirokáramlást, zsírégetést indít meg, mely segíti a sok folyadékkal a salakanyagok, zsírsejtek távozását a szervezetből. A kezelés hatására a kötőszövet feszesebbé válik, gyorsul a nyirokkeringés és a zsíranyagcsere, mely kerületcsökkenést, valamint a narancsbőr csökkenését eredményezi.

Kezelési idő: 60 perc

TESTTEKERCSELÉS

TESTTEKERCSELÉS 1 alkalom 24.900 Ft
Cellulitkezelés, testsúlycsökkentés, alakformálás 6 alkalom 134.500 Ft

A BODY SCULPT az első olyan termékcsalád, amely bármiféle hormonkezelés nélkül felveszi a harcot a makacs cellulitisz ellen, és amely speciálisan az érett/férfi bőrre lett kifejlesztve. Hatékonyan csökkenti a narancsbőrt, ezért a BODY SCULPT termékek használatával a karcsú alak többé már nem csak a fiatalok kiváltsága lehet. A BODY WRAPPING speciális testtekercselési módszer, amellyel jó eredményeket lehet elérni az alakformálás és cellulit területén egyaránt. Melegterápiás eljárás, amellyel szaunahatást érünk el, így a szervezetünk a test lehűtésére kalóriát éget el, melyet a zsírszövetekből nyer (ha alacsony vércukor szinttel érkezel). A kezelés hatására a kötőszövet feszesebbé válik, gyorsul a nyirokkeringés és a zsíranyagcsere, mely kerületcsökkenést, valamint a narancsbőr csökkenését eredményezi.

Kezelési idő: 60 perc

Fontos!

 • mérhető eredmény csak a vendég együttműködésével érhető el
 • cellulit kezelést csak kúrában érdemes igénybe venni
 • a kúrát diétával javasoljuk kiegészíteni
 • cukor, zsír, kávé, alkohol, cigaretta fogyasztása kerülendő
 • a napi folyadékbevitelt min. 2, 5-3 literre kell emelni
 • kezelés előtt egy órával már szilárd ételt nem ajánlott fogyasztani
 • sporttal kiegészítve hatásosabb és tartósabb eredmény érhető el
 • a kezelést érdemes otthon is folytatni, vérbőségfokozó készítményekkel kiegészíteni

Alkalmi és kúrajellegű kezelések előtt javasoljuk a testpeelinget minden vendégünknek!

A kezelések időtartama csak tájékoztató jellegű, egyénenként változhat!