Újdonságok

SKEYNDOR TIMELESS PRODIGY 

Az időtlen csoda…

Luxus az arcápolásban és tudományos hatékonyság: e kettő kombinációja hozta létre ezt a bámulatos eredményeket felmutató, globális öregedésgátló termékcsaládot, amely 25 féle tudományosan kiválasztott, magas koncentrációjú aktív hatóanyagot tartalmaz a bőr öregedési folyamatainak lecsökkentése érdekében.

A siker kulcsa:

3 féle fiatalító szépségápolási stratégia kombinációja: 

1. Sejtképződés fokozása – Hatóanyagok, melyek intenzív módon segítik elő a bőrsejtek számának növekedését
2. Sejtminőség javítása – Hatóanyagok, melyek meghosszabbítják az aktív őssejtek élettartamát, késleltetik öregedésüket
3. Sejtek működőképességének fokozása – Hatóanyagok, melyek időszakosan serkentik a sejtek működését

A hatékonyabb eredmény elérése érdekében egészítse ki kabin kezeléseinket, a termékcsalád otthon alkalmazható kozmetikumaival is!

További információért tekintse meg szolgáltatásainkat!

SKEYNDOR DERMAPEEL PRO

Egyedülálló bőrfiatalító arckezelése…

 

A bőr minden rétegét érintő, egymásra épülő peeling technológia, amely 5 lépcsős hámlasztási módszert alkalmaz a tökéletes bőr elérése érdekében. Magas koncentrációjú összetevők biztosítják a teljes körű bőrfiatalítást. Ezek jellemzik az egyedülálló SKEYNDOR-technológiát. Egyaránt hat a pigmentfoltok halványítására és a ráncok mélységének csökkentésére. A hatékonyabb eredmény elérése érdekében egészítse ki kabin kezeléseinket, a termékcsalád otthon alkalmazható kozmetikumaival is!

További információért tekintse meg szolgáltatásainkat!

SKEYNDOR POWER OXYGEN
ÚJDONSÁG NOVEMBERTŐL!

Hatékony kezelés a városi levegőszennyezésnek kitett, fulladozó, stresszes bőr számára…

A levegőszennyezés és  oxigénhiány  következményei: dehidratált bőr • korai ráncok • foltok megjelenése • egyenetlen tónus • fénytelen bőr • érdes és megereszkedett bőr • akné és pattanások • irritáció és kivörösödés

A SKEYNDOR Power Oxygen hatékony kezelés a városi levegőszennyezésnek kitett, fulladozó, stresszes bőr számára. A bőr oxigénellátásának  fokozására és a bőr barrier funkciójának erősítésére fejlesztették ki, hogy gátolja a levegőszennyezés károsító hatásait. Októbertől keresse szalonunkban! 🙂

ESSIE GEL LACK

 

Az Essie saját névadója sem gondolta volna, hogy eljön ez a nap, de a gélek és zselés lakkok kirobbanó népszerűségét látva végül felismerte, hogy eljött az ideje annak, hogy finom színű és elegáns körömlakkjai haladjanak a korral és a legújabb trendekkel. „Korábban egyszerűen nem hittem a gélekben” – mondja Essie Weingarten, a brand alapítója és kreatív igazgatója. „Mindenki tudja, hogy olyan nő vagyok, aki a természetes körmök híve! Ezért is kerestem hosszú évekig a tökéletes formulát”.

Bár sok más cég lépett már piacra zselés termékekkel, az Essie Gel specialitása, hogy különleges hangsúlyt fektet a körmök egészségére, még a lakk eltávolítása után is. A maximális védelmet a gélek egyedi keratinos ápolási technológiája biztosítja, az alkalmazási folyamat mindegyik lépésében. Emellett B5 provitamin és E-vitamin segítségével garantálja a körömvégek hidratáltságát és erősségét.

Az Essie körömlakk nem tartalmaz formaldehidet, DBP, sem pedig toluolt.

Az Essie volt az első, ahol a lakkok önálló nevet kaptak, és ez a nőknek is tetszett. Íme a rövid sztori:
egyszer volt, hol nem volt… volt egyszer egy ifjú leány, aki éppen hogy kilépett balett-cipőjéből, támadt egy világra szóló ötlete. miért kellene egy mesés ruhájú ifjú hölgynek megelégednie az egyszerű, natúr körmökkel? a ragyogó ötlettől fellelkesülve Essie Weingarten olyan tűzről pattant színeket alkotott meg, amelyek elbűvölően édesek és döglesztően elegánsak. megpakolta batyuját hamuban sült fehérséggel és igazán vörös csodákkal, és elindult Vegas-ba, ahol az egész limuzin-szcénát megbabonázta egyedi stílustanával. hamarosan, minden scarlett o’hara őrületes jamaica-lázban égett az Essie-színekért, a piruló menyecskéktől és a balerináktól kezdve bahama mamáig és a nagy költekezőig. még az ördög ügyvédje is teljesen izgatottá vált. úgy tűnt, nincs határa annak, hogy micsoda elképesztő magasságig szárnyalhat ez az eltökélt lány. a nőiesség divatjában, Essie aranyat érő színeivel eljutott a világ minden sarkába, a coat azure-tól az ötödik sugárútig, megpihenve néha a hűsítő árnyékban. mi a titok nyitja ebben a sikertörténetben? telitalálatot jelentő, elegáns színek és egy mesteri terv, amely megelőzi a többieket, és kitárja a varázslatok szelencéjét. a zseniális és briliáns Essie-színek jelentik az új idők ragyogását, bebizonyítva, hogy a szépség többről szól, mint egy csinos arcról.

Van kedvenc Essie-árnyalatod, amelyet szívesen hasonlítanál össze az új gél-változat színeivel? Nézd meg az Essiegel színkatalógust szalonunkban!

Share This