Újdonságok

AZ IONTO-COMED PROFESSZIONÁLIS BŐRÁPOLÁSI PROGRAMJA

Az IONTO COMED Professional Care új termékekkel bővítette palettáját, melyek által új kozmetikai kezeléseket biztosítunk szalonunkban. A termékcsalád valamennyi tagja parabén, színezék és illatanyagmentes, ezért különösen ajánljuk érzékeny bőrű vendégeink számára! Magas hatóanyagtartalmuknak köszönhetően kimagasló eredményességgel tudjuk kezelni az érett, vízhiányos és pigmentfoltos bőröket. Az otthoni ápoláshoz kifejlesztett termékek kiegészítő segítséget nyújtanak a kabin kezelések mellé.

“Mindenmentes” arckezelés most bevezető áron 15 000 Ft.

AromaTouch® HÁTMASSZÁZS

Fedezd fel az illóolajokban rejlő gyógyerőt!

Tiszta, minőségi doTERRA illóolajokkal végzett Aroma Touch masszázs!

100% tiszta, terápiás doTERRA illóolajokkal végzett speciális masszázs a háton, a talpon és a kézen. Nagyon hatékony az egészségünk megtartásához, betegségekből való kilábaláshoz, több napig tartó feltöltődéshez.
A masszázs könnyed érintésekből, finom simításokból áll, a neve is innen adódik: AromaTouch Technique = Illatos Érintés Technika.

A doTerra (Föld Ajándéka) CPTG Certifikált Tiszta Terapeutikus Osztályú esszenciális olajok, melyet a világon fellelhető legmagasabb szintű terápiás hatással rendelkező olajként ismertek el, ezért vezető szerepet tölt be a pozitív egészség megőrzési alternatívákban. A doTerra hitvallása a magas minőségi színvonalú esszenciális olajok tudatos felhasználása az emberek mindennapos egészségügyi gondjainak megoldására.

MOST 8.900 FORINTOS BEVEZETŐ ÁRON!

Részletesebb információért látogass el szalonunkba,
vagy érdeklődj telefonon!
🙂

SKEYNDOR TIMELESS PRODIGY 

Az időtlen csoda…

 

Luxus az arcápolásban és tudományos hatékonyság: e kettő kombinációja hozta létre ezt a bámulatos eredményeket felmutató, globális öregedésgátló termékcsaládot, amely 25 féle tudományosan kiválasztott, magas koncentrációjú aktív hatóanyagot tartalmaz a bőr öregedési folyamatainak lecsökkentése érdekében.

A siker kulcsa:

3 féle fiatalító szépségápolási stratégia kombinációja: 

1. Sejtképződés fokozása – Hatóanyagok, melyek intenzív módon segítik elő a bőrsejtek számának növekedését
2. Sejtminőség javítása – Hatóanyagok, melyek meghosszabbítják az aktív őssejtek élettartamát, késleltetik öregedésüket
3. Sejtek működőképességének fokozása – Hatóanyagok, melyek időszakosan serkentik a sejtek működését

A hatékonyabb eredmény elérése érdekében egészítse ki kabin kezeléseinket, a termékcsalád otthon alkalmazható kozmetikumaival is!

További információért tekintse meg szolgáltatásainkat!

SKEYNDOR DERMAPEEL PRO

Egyedülálló bőrfiatalító arckezelése…

A bőr minden rétegét érintő, egymásra épülő peeling technológia, amely 5 lépcsős hámlasztási módszert alkalmaz a tökéletes bőr elérése érdekében. Magas koncentrációjú összetevők biztosítják a teljes körű bőrfiatalítást. Ezek jellemzik az egyedülálló SKEYNDOR-technológiát. Egyaránt hat a pigmentfoltok halványítására és a ráncok mélységének csökkentésére. A hatékonyabb eredmény elérése érdekében egészítse ki kabin kezeléseinket, a termékcsalád otthon alkalmazható kozmetikumaival is!

További információért tekintse meg szolgáltatásainkat!

SKEYNDOR POWER OXYGEN
ÚJDONSÁG!

 

Hatékony kezelés a városi levegőszennyezésnek kitett, fulladozó, stresszes bőr számára…

A levegőszennyezés és  oxigénhiány  következményei: dehidratált bőr • korai ráncok • foltok megjelenése • egyenetlen tónus • fénytelen bőr • érdes és megereszkedett bőr • akné és pattanások • irritáció és kivörösödés

 

A SKEYNDOR Power Oxygen hatékony kezelés a városi levegőszennyezésnek kitett, fulladozó, stresszes bőr számára. A bőr oxigénellátásának  fokozására és a bőr barrier funkciójának erősítésére fejlesztették ki, hogy gátolja a levegőszennyezés károsító hatásait. Keresse szalonunkban! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ESSIE GEL LACK

Az Essie saját névadója sem gondolta volna, hogy eljön ez a nap, de a gélek és zselés lakkok kirobbanó népszerűségét látva végül felismerte, hogy eljött az ideje annak, hogy finom színű és elegáns körömlakkjai haladjanak a korral és a legújabb trendekkel. „Korábban egyszerűen nem hittem a gélekben” – mondja Essie Weingarten, a brand alapítója és kreatív igazgatója. „Mindenki tudja, hogy olyan nő vagyok, aki a természetes körmök híve! Ezért is kerestem hosszú évekig a tökéletes formulát”.

Bár sok más cég lépett már piacra zselés termékekkel, az Essie Gel specialitása, hogy különleges hangsúlyt fektet a körmök egészségére, még a lakk eltávolítása után is. A maximális védelmet a gélek egyedi keratinos ápolási technológiája biztosítja, az alkalmazási folyamat mindegyik lépésében. Emellett B5 provitamin és E-vitamin segítségével garantálja a körömvégek hidratáltságát és erősségét.

Az Essie körömlakk nem tartalmaz formaldehidet, DBP, sem pedig toluolt.

Az Essie volt az első, ahol a lakkok önálló nevet kaptak, és ez a nőknek is tetszett. Íme a rövid sztori:
egyszer volt, hol nem volt… volt egyszer egy ifjú leány, aki éppen hogy kilépett balett-cipőjéből, támadt egy világra szóló ötlete. miért kellene egy mesés ruhájú ifjú hölgynek megelégednie az egyszerű, natúr körmökkel? a ragyogó ötlettől fellelkesülve Essie Weingarten olyan tűzről pattant színeket alkotott meg, amelyek elbűvölően édesek és döglesztően elegánsak. megpakolta batyuját hamuban sült fehérséggel és igazán vörös csodákkal, és elindult Vegas-ba, ahol az egész limuzin-szcénát megbabonázta egyedi stílustanával. hamarosan, minden scarlett o’hara őrületes jamaica-lázban égett az Essie-színekért, a piruló menyecskéktől és a balerináktól kezdve bahama mamáig és a nagy költekezőig. még az ördög ügyvédje is teljesen izgatottá vált. úgy tűnt, nincs határa annak, hogy micsoda elképesztő magasságig szárnyalhat ez az eltökélt lány. a nőiesség divatjában, Essie aranyat érő színeivel eljutott a világ minden sarkába, a coat azure-tól az ötödik sugárútig, megpihenve néha a hűsítő árnyékban. mi a titok nyitja ebben a sikertörténetben? telitalálatot jelentő, elegáns színek és egy mesteri terv, amely megelőzi a többieket, és kitárja a varázslatok szelencéjét. a zseniális és briliáns Essie-színek jelentik az új idők ragyogását, bebizonyítva, hogy a szépség többről szól, mint egy csinos arcról.

Van kedvenc Essie-árnyalatod, amelyet szívesen hasonlítanál össze az új gél-változat színeivel? Nézd meg az Essiegel színkatalógust szalonunkban!